Ljus i vårt hus

Snön ligger fortfarande djup utanför våra fönster, så inget utejobb har blivit gjort. Inne har vi haft lite julfint. I år satsade vi på en julgran med bara rött pynt, men i onsdags var det dags att kasta ut granen och städa bort julen. Vi sparade dock detta:Det blev mysigt med lite extra ljus i hallen/vardagsrummet och så tyckte vi att vasen gjorde sig bra där. När det blir ljusare ute tar vi bort riset, men då hittar vi nog någonting annat fint att stoppa i vasen.

Nu i denna kalla årstid när vi inte kan jobba ute, putsar vi på lite inredningsidéer för husets insida. Vi har också skrivit en "to do-list" till vårens utearbete, men den får ni se någon annan dag.

Kommentarer
Postat av: kirre

En liten fråga?

vart har ni köpt denna kl? :=)2010-01-14 @ 20:07:31
Postat av: Jonte

Hej du Kirre. Klockan har vi fått i present. Kolla på www.handladesign.se och sök där på "Karlsson" Finns massa roliga klockor där. Siffrorna har vi satt dit själva. Har ni flyttat in i erat hus än?? Hör av er om ni inte bor så långt från Norrköping så kan vi ta en fika.

2010-01-15 @ 18:50:16
Postat av: Sofia

Eftersom jag köpt klockan kan jag meddela att den kommer från http://www.rummet.se/ Samma klocka som finns på sidan över, men till ett bättre pris. SoJ: ni behöver ju inte kolla vad den kostade, då den var en present. ;)

2010-01-16 @ 09:35:38
Postat av: Kirre

Tack så mycket för infon :=)

Vi bor i ju lidköping, så det är ju en bit.. hehe

Vi flytta in i fredas i vårt hus "TYR"Kirre

2010-01-26 @ 15:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0