Ett nytt Tyr

På väg hem till oss finns en del tomter till salu. För en tid sedan såg vi att ett Älvsbyhus skulle byggas på en av tomterna. Vi har väntat och spekulerat. Husgrundens storlek vittnade om att det kanske skulle kunna var ett Tyr på gång. Och det var det. För någon vecka sedan kom det nya huset, ett spegelvänt Tyr. Nu väntar vi bara på att huset ska bli klart och familjen ska flytta in, så att vi kanske kan få komma in och ta oss en titt.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Som vi sa förra veckan; det nya Älvsbyhus-huset vid Ekliden (tror jag det heter) är ju också ett Tyr! Idag har jag faktiskt varit där och snokat, var ingen i sikte så jag körde in på vägen och kollade läget. Förstår inte varför de inte lagt på takpannorna, för det gjordes ju på direkten av snickarna på vårt hus, och ert också om jag inte misstar mig?

2010-02-17 @ 20:06:30
Postat av: Sara

Huset på "vår" väg har heller inga takpannor. De håller på att jobba för fullt därinne. Snön ställer säkert till en hel del bekymmer.

2010-02-18 @ 13:32:29
Postat av: Sofia

Du har nog rätt vad det gäller vädret, kan inte vara kul att få sitt hus levererat så här års. Iallafall jag skulle bara tänka "fukt, fukt, fukt!". Ha ha, men så är vi ju lite rädda, av någon konstig anledning för mig veteligen har vi ju aldrig drabbats, för fukt i vår familj. På tal om Tyr-huset vid Ekliden så såg jag en ny sak imorse, det har tillkommit ett garage! Ett kopplat sådant också, så det tyckte jag också var lite konstigt att det inte monterades på en gång. Undrar hur de gör med snickare vid sådana här tillfällen? Min erfarenhet säger ju att de kommer lite varstans och drar bygget ut på tiden undrar men ju var de håller hus, åker de hem för att komma tillbaka eller? Någon som vet?

2010-02-19 @ 23:45:50
Postat av: Anonym

hej!

trevlig blogg!

En fråga.. Har ni easy up-tapeter? Från vilket märke?

Är på jakt efter en väldigt ljus (helst så nära VIT som det går) easy up-tapet, och tänkte ifall ni hade något tips eller tíll och med har en ljus easy-up i något av era rum?

magda_107@hotmail.com

Tacksam för svar!

2010-02-24 @ 22:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0