Fem år

nästan exakt, har vi nu bott i vårt gråa Älvsbyhus. För fem år sedan gick flyttlasset för familjen med en mamma, en pappa, en  alldeles nyfödd liten flicka och en nyfiken pojke på ett och ett halvt. 
 
Numera består familjen av en mamma och en pappa, båda 30+, en tv-spelstokig skolkille, en nybliven femårig tjej med mycket spring i benen, samt en mycket bestämd pojke på ett och ett halvt.
 
Huset känns ofta överfullt med leksaker och smutstvätt och renoveringstankar har börjat ta form. Drömmar finns om pool och utbyggnad och den stora leråkern till tomt börjar faktiskt bli färdig. Vi längtar efter vår sjätte sommar i Luddingsbo. En sommar utan tusen projekt. För även om viljan finns, så sätter 46 månader av 60 möjliga i föräldraledighetens tecken onekligen sina spår i ekonomin. Men en "grovparkering" är på gång, likaså två lyktstolpar på framsidan.
 
Nyinflyttade, a trip down memory lane
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Lite nya kort skulle inte skada!

2013-04-22 @ 11:06:11
Postat av: Elin

Det har hänt lite de senaste åren. Fy vad mycket lera!

2013-04-22 @ 11:54:46
Postat av: Nathalie

Hej jag är i planerarna att bygga ett Älvsbyhus men jag hörde att "modulerna" börjar sprika och såna saker när de börjar sätta sig efter ett par år har ni haft problem med det?

MVH Nathalie

Svar: Vi har inte haft några problem med vårt hus. Vi är mycket nöjda
Berggren

2013-10-11 @ 18:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0