Aldrig mera tapetsera

Här kommer bilderna:

FÖRE



Såhär såg det ut klockan 19:19 i lördags.

EFTER

Klockan 21:05 såg det ut såhär



Ganska likt eller hur? Och för den som  tror att vi inte tapetserade i lördags, utan faktiskt bara latade oss, kan kasta ett öga på dessa bilder som togs klockan 20:33.




Vi fick upp nästan halva tapeten, sedan slet vi ner allt igen. Det gick inte! Man skulle använda något konstigt rinnigt pulverlim som torkade hur fort som helst. Tapeten drog sig och blev sned och den gick sönder när vi försökte skära till den. Fototapet måste vara minst hundra gånger svårare att få upp än vanlig tapet. Tur i oturen var att det gick att få bort all tapet utan att skada väggen under. Men skam den som ger sig. Ny tapet är inhandlad och snart kommer en riktig målare och hjälper oss.

Ett tips till alla par som vill testa sitt förhållande: Köp en fototapet och försök att sätta upp den tillsammans med er partner. Är ni fortfarande ett par efter två timmar, så kommer ni att klara alla prövningar som kan tänkas dyka upp. Billigare än terapi.

Kommentarer
Postat av: Frida

He he he bättre än terapi !! Jag är helt på din linje, hela husbyggarkarusellen är en skaplig prövning för kärleken !!

Tråkigt att första försöket med tapeten gick åt skogen, efterarbetet är ju så himla surt... vi har ångrat en hel fondvägg redan och det känns inte kul...

2008-10-31 @ 10:47:41
URL: http://thizze.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Ja, jag vet ju att ni iallafall FÖRSÖKTE att tapetsera, det var inte så jag menade. Hoppas iallafall att ni får upp tapeten på väggen för den är ju snygg som tusan!

2008-11-05 @ 11:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0