Golv, tapeter, mm.

Nu har vi skickat in blanketten med alla tapeter, golv och sånt. Här kommer lite info om vad vi valt. Tänk på att färgerna inte ser så kul ut på datorn.

Golv

Vi valde samma golv i hela huset. Från början var det tänkt att vi skulle ha ekparkett, men efter lite fundering så kom vi fram till att det nog blir bättre med plastmatta till en början. Vi valde därför "fusk-ek".

image62


De övriga golven som fanns att välja på, (om man vill ha plastmatta), är:

         

(Det mörka golvet är jäkligt snyggt. Men frågan är om inte det går ur tiden. Är väl modernt nu med mörkt golv. Ek går nog inte lika fort ur tiden iallafall. Hoppas vi!)

Våtrumsmattorna var inte en lika rolig historia. Här kommer den vi valde till alla tre rummen (badrum, toalett och klädvård), följt av dem vi valde bort.

image70

image71  image72  image73

Roliga va??



Väggar

Då ska vi se. På väggarna har vi valt ganska enkelt, "tråkigt", men lagom vågat. I vardagsrummet, köket och i hallen med korridoren kommer vi ha den här tapeten.

image74

Den ser väldigt rosa ut, men det är den inte. Den är ljust beige.

I vardagsrummet kommer vi även ha en "fondis" bakom tv:n. Lite mer spännande är väl den...

image75

Precis. Den är helt svart.

Sen har vi två barnrum. Barnen får samma tapet i sina rum. Tanken är att vi ska sätta upp "wallies" eller måla något på väggarna. Vi hoppas att det på så sätt ska bli stilrent, men inte för stelt eller för skrikigt.  Denna tapet får barnen...
image76

I likhet med det mesta i huset är den beige...

Sist men tuffast är nog "kontor/data/pyssel -rummet."

image77

Kommer bli riktigt tuff.

Våtrumstapeterna finns inte att hitta på nätet. (Bra Dungens!) Men den blir så enkel som ljusgrå med några färgkluttar på lite här och där. Inte alls så kul.

Nae, hej då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0